Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
份工做左一年,今日先第一次請病假係屋企....
份工做左一年,今日第一次請病假係屋企....

成晚訓唔到,訓到又半夢半醒,好辛苦,而家又頭痛又肚痛又肚餓塊臉好似豬頭咁.....

你呢,你係返緊工定係屋企?

你撈得慢唔慢?個網撈得真係好鬼慢.....

Reply
返緊工, loading係有d慢...
保重身子:handshake
Reply
咁清閒嘅,我返緊就實唔得閒上.....

你會唔會有假期後憂鬱症架?如果我今日有返工,肯定好似條死屍咁;目無表情但又好忙咁做野.....即係,行屍走肉咁....
Reply
Quote:原帖由 slowsnow 於 2007-1-2 16:29 發表

你會唔會有假期後憂鬱症架?如果我今日有返工,肯定好似條死屍咁;目無表情但又好忙咁做野.....即係,行屍走肉咁....
其實好忙架, 偷偷閃上黎, 所以時時on又off line,有時覆得慢,唔好意思啦 Big Grin
Reply
Quote:原帖由 slowsnow 於 2007-1-2 16:29 發表

有呀,今日係放假心情,所以做得好慢呢;P
Reply
咁你到底會唔會有假期後憂鬱症架?

ok啦,做野緊要嘛,你慢慢啦....我今日反應都好鈍,直情傻更更咁,ex sms問拿ac,我居然覆左個n年冇用嘅ac /no佢,真係癲左!!!!

你跟shing630在紅娘站有傾偈的嗎?
Reply
雖然慢d, 但無憂鬱咁嚴重, 因為工作好重要架:dance
同shing不熟, 你呢?::lol
Reply
我好嚴重架.....不過當然藏係心入面,唔比自己影響同事同工作啦,真係dub低頭做野果陣一個樣,抬高頭望到人又係一個樣....

同shing算係悠長嘅網上好友,展轉經過左幾個壇到現在,不過佢同果條友好似幾friend,而我就before anything happen早於hk discuss我已經對果條友冇好感,所以中間都同shing斷左一輪.....
Reply
網慢是暫時性問題相信月中或者月底會解決

祝君早日康復

Reply
謝謝超人.....聽日就要康復啦,woooooo....

超人你仲記唔記得你爭我兩封利是呀?今年好還lu bor;P
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)