12 12
發新話題

[原創] 日本賞櫻花

日本賞櫻花

清水寺

嵐山

大阪城

本帖最近評分記錄
  • 行運超人 積分 +492 無語論比的視覺藝術 2007-5-7 22:38
  • 行運超人 金幣 +10 無語論比的視覺藝術 2007-5-7 22:38
  • 行運超人 行運指數 +96 無語論比的視覺藝術 2007-5-7 22:38

D3 / D200 / F2 Photomic
10.5mm f/2.8 Fisheye
18-200mm f/3.5-5.6 VR
105mm f/2.8 Micro VR
70-200mm f/2.8 VR
300mm f/2.8D IF-ED II AF-S

嘿嘿... 又係我, 可唔可以借1 , 2 張做wallpaper:lol
無得去, 望下都好;P

引用:
原帖由 hato 於 2007-4-24 14:06 發表
嘿嘿... 又係我, 可唔可以借1 , 2 張做wallpaper:lol
無得去, 望下都好;P
無問題啦..............靚女問到.......我pm妳我的相簿有多d選擇.........

引用:
原帖由 dollarmen 於 2007-4-24 14:57 發表

無問題啦..............靚女問到.......我pm妳我的相簿有多d選擇.........
萬分感激:446

係咪跟團去架
不屈於威武,不淫於富貴,不移於貧賤。濁世不染,眾昏獨醒

行運超人

引用:
原帖由 行運超人 於 2007-4-25 12:40 發表
係咪跟團去架
係呀!其實都唔係好夠時間影,基本上都係求其影,唔係影得咁滿意!

引用:
原帖由 dollarmen 於 2007-4-28 01:32 發表

係呀!其實都唔係好夠時間影,基本上都係求其影,唔係影得咁滿意!
我以為你是日本通添, d 相好靚啦
下次自己去, 多d時間可以再影多d

引用:
原帖由 hato 於 2007-4-28 10:04 發表

我以為你是日本通添, d 相好靚啦
下次自己去, 多d時間可以再影多d
其實都真係去過好多次日本,我自己一個人都去過東京自由行!不過有時自己去未必影到的郊外風景!

引用:
原帖由 dollarmen 於 2007-4-28 10:46 發表

其實都真係去過好多次日本,我自己一個人都去過東京自由行!不過有時自己去未必影到的郊外風景!
跟團交通有人安排, 無咁自由但方便d,

嘩好靚呀! 多謝晒.

主觀感覺嚟講(唔識技術角度點睇), 最鍾意第三同第四, 色, 光, 同構圖都鍾意.

12 12
發新話題