發新話題

人数少少,請别出题太多,推得太快無意思!

引用:
原帖由 happylai7799 於 2010-5-2 00:33 發表
嘩, 我唔係眼花雅話, 乜突然間個個都咁有興緻, 你又回應我又回應, 真係少有噃. 如果多 D 題目有咁既現象, 我睇, 我地有實力同 '高登', 'discuss'等猛壇切過啦.       ...
有回應又嘈,無回應又嘈,真係麻煩

樓主可以到下面連接自有天地

http://forum4hk.com/forumdisplay.php?fid=54

引用:
原帖由 票投社民連 於 2010-5-2 02:17 發表
樓主可以到下面連接自有天地

http://forum4hk.com/forumdisplay.php?fid=54
原来E邊都几热闹。第一次探访。
板块主题太多,分散兵力!

引用:
原帖由 R2_D2 於 2010-5-1 22:14 發表
有興趣網友可以自己申請做版主, ﹐如果貓兄有興趣可以管理人員商談開一個法輪功版
阁下以为懒猫好喜欢讲法轮功议题嗎?
正如好些人也當正高智晟係法轮功人士来看待。当然阿猫与高律师冇得比。
伸张正义,消灭共魔才是最大的议题。

引用:
原帖由 票投社民連 於 2010-5-1 01:23 發表
影帝也不一定是壞事因為可以不段更新話題
当然也有好处。
但凡事不能过度,正如說;食辣可以养肺,但太辣則傷肺。

引用:
原帖由 黑白猫 於 2010-5-2 06:40 發表
当然也有好处。
但凡事不能过度,正如說;食辣可以养肺,但太辣則傷肺。
有無人頂帖是看市場價值﹐同網友是不是認同﹐如果因為一D人主觀希望成為網友中心﹐但同時網友覺得話不投機的話﹐我反而擔心網友會拉隊離場﹐因此﹐我看這種主觀是不實在

引用:
原帖由 happylai7799 於 2010-4-20 00:27 發表
講公投的有十多題, 講地震的又見十多題, 講維權的又有十多題, 講無殼蝸牛又十幾題 ... 咁唔係幾好, 因為, 有時想回應某一題目時, 轉眼已不知沈到那裏去了. ...
有需要的話版主﹐可以利用版主編輯權行政管理一下, 規則和玩法﹐例如高亮﹐精華﹐合併﹐移帖﹐刪帖等等

多謝各位熱烈回應, 而各種提議都有其道理, 若對本論壇真的有 feel, 請互相包容, 繼續支持.

引用:
原帖由 R2_D2 於 2010-5-1 22:02 發表
我感覺網友只會為自己興趣或者利益發言
鬼唔知阿媽係女人咩.

忍無可忍了耶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

貴壇不提自身管理不善,卻怪壇友推post
新聞版區又重疊港聞選項,港聞版區多不勝數又偏要強施於人,跑來嚷嚷
有誠意應加開反吞併版
還有此主題原本就應貼在下link才合適,否則有點借題發揮
http://www.forum4hk.com/forumdisplay.php?fid=15

本帖最近評分記錄
  • 行運超人 積分 +12 言之有理﹐日後所有意見請pm管理人員﹐或者在意 ... 2010-5-2 14:23
  • 行運超人 金幣 +5 言之有理﹐日後所有意見請pm管理人員﹐或者在意 ... 2010-5-2 14:23
  • 行運超人 行運指數 +12 言之有理﹐日後所有意見請pm管理人員﹐或者在意 ... 2010-5-2 14:23

發新話題