15 12
發新話題

美麗藍寶石 Blue Bueaty

美麗藍寶石 Blue Bueaty

Blue Beauty

What you are about to see are satellite photos and their descriptions. I hope you can enjoy the flash movie.

All photos and slides with music background are taken from a space shuttle. Can you imagine the look our planet is from the universe ? You will see the Alps, the oceans, the lands, daylight and nightfall of the earth ... ... don't miss, it is really breathtaking.

美麗藍寶石

從太空穿梭機在太空站拍下來的一輯幻燈片, 配有音樂背景. 浩瀚宇宙裏的一顆藍寶石, 你會看到我們的地球怎樣的漂亮, 在宇宙中又如何的渺小 ... ... 千萬別錯過.

請到你個電腦版面上的 mywebsearch, Search : ' http://www.greatdanepro.com/Blue%20Bueaty/index.htm '

就會出現 :

New Page 1
free hit counter.
http://www.greatdanepro.com/Blue%20Bueaty/index.htm -- Cached

你點擊連結 就 ok 了. 你找不找到都請告訴我. 多謝.

本帖最近評分記錄

你覺得我們居住在這個星球美不美, 似不似夥 藍寶石 ?

Magic Incredible Transformation

This is the magic version of the myth about Pygmalion and Galatea. Very beautiful, romantic love history.

Victor Voitko is the author of the idea,creator and director this acts.
( from YouTube )

本帖最近評分記錄

太空科學發明真的十分偉大
不屈於威武,不淫於富貴,不移於貧賤。濁世不染,眾昏獨醒

行運超人

引用:
原帖由 行運超人 於 2008-10-27 13:37 發表
太空科學發明真的十分偉大
我明啦.呢個片段,係你o既心聲抑或係代表所有男仕o既心聲.唔使使錢娶老婆,如果嫌個老婆多聲多氣,阻頭阻世,即刻要佢人間蒸發,呼之則來,揮之則去幾好呀.

引用:
原帖由 muimuilau 於 2008-10-27 15:52 發表

我明啦.呢個片段,係你o既心聲抑或係代表所有男仕o既心聲.唔使使錢娶老婆,如果嫌個老婆多聲多氣,阻頭阻世,即刻要佢人間蒸發,呼之則來,揮之則去幾好呀.
...
muimui 的幻想力超強, 以後要好好利用呀.

引用:
原帖由 happylai7799 於 2008-10-27 19:06 發表

muimui 的幻想力超強, 以後要好好利用呀.   
我唔係超強,只不過係咁多你唔搵,就偏要搵呢套出嚟,乜嘢叫做手寫我心,就係咁解啦.

引用:
原帖由 muimuilau 於 2008-10-27 15:52 發表

...
原來你是這種人﹐邊會有女人會要你架

引用:
原帖由 R2_D2 於 2008-10-28 00:56 發表

原來你是這種人﹐邊會有女人會要你架
咁又唔好咁肯定,或者佢左擁右抱呢. 佢而家可能陰陰笑都唔定咖,話我無女人要,多過你添播.

引用:
原帖由 muimuilau 於 2008-10-28 14:20 發表

咁又唔好咁肯定,或者佢左擁右抱呢. 佢而家可能陰陰笑都唔定咖,話我無女人要,多過你添播.  
那請問你有什麼特長可以左擁右抱, 請同網友分享

15 12
發新話題