發新話題

誠徵有心人做版主,一起發掘更多互動

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 丹尼王子 於 2009-8-14 03:23 發表
我都鼓励更多版友如時間上許可嘅話,都申請吓做版主呀!!

等我地合力一斉示範俾大眾香港網民 & 一D自称「言論自由」の香港主流(暫時係主流:P) forums睇吓,咩先叫做真正言論自由、無政治審查のforum!!! ...
我預祝你成功﹐你係一塊好材料!!  Let's cheer to 王子!!

引用:
原帖由 丹尼王子 於 2009-8-14 17:22 發表
多謝讚賞!!

不如你都申請喺埋度做版主呀??
唔啦! 老夫年紀唔細﹐留番個位俾D後生有賢之士

引用:
原帖由 丹尼王子 於 2009-8-16 00:34 發表
haha~~ 做版主又唔係做o靚模!! 思想成熟D咪仲好!
仲有係時間上的問題﹐做太多野恐怕吃不消呀!!  

引用:
原帖由 丹尼王子 於 2009-8-16 11:05 發表
icic,but cos now 依度暫時未成為「大生意」,so 都唔会好忙嘅

講開又講啦︰有D香港の主流forum's超版要成日長年累月咁keep住経常上網去投訴版処理晒所有会員の投訴 or 去違規会員跟進区度跟進 & 決定係咪解封D版 ...
所以話做大壇版主會隨時攪到嘔血!!  每天無私奉獻(時間精神)還要遭受五毛左人糞青左口魚上投訴版投訴﹐不過香港幾個大壇應該已經冇晒親西方民主派的版主做野﹐很多已受政治迫害被人趕晒走﹐留下的全部係左人自己友係度圍圍威!  所以咪攪到D時政版質素每況愈下﹐天天得番班左口魚自己人係度唱雙簧﹐得番一把聲音﹐仲邊有人敢去玩﹖活該活該!!

引用:
原帖由 丹尼王子 於 2009-8-17 05:11 發表
係咪cos嗰幾個大爛壇の老闆(網主)係共人/転咗手俾D共人?? so 先可以迫得走晒D自由民主版主呢??
大壇人流多對社會有一定的影響力﹐所以俾阿共爺睇中﹐要實施個D爛鬼乜東東(共)國情教育﹐除左係學校之外﹐係論壇埋手都係一個辦法﹐收買高層網主管理層﹐再俾個爛鬼五毛一帖咪大把傻仔爭住做囉﹐陰功﹐呢D冤枉錢賺左都未必洗得安心﹐於是乎咪有D極難閃電﹐去死水鳳凰﹐Hello Kitty.......走左出黎囉!

引用:
原帖由 丹尼王子 於 2009-8-17 11:42 發表
icic, but if 嗰個網主係有骨気の義士不受収買!!! 咁佢阿爺咪都束手無策???

(坦克車於網上並不適用!! )
我點知阿共爺出手幾多呀﹖

引用:
原帖由 行運超人 於 2009-8-18 13:14 發表
丹尼王子熱心推廣﹐推己及人難得難得﹐Taxy兄不妨考慮一下
超人哥盛情難卻﹐咁啦﹐如果有時間可以配合得到的話﹐我會諗諗!  嘻嘻

引用:
原帖由 丹尼王子 於 2009-8-18 14:49 發表

咁啦,if 共爺以「帰還香港主權」作為交換条件!!! 咁就受佢「収買」啦!!!
共爺在9月30日將會壽終正寢

引用:
原帖由 行運超人 於 2009-8-20 08:21 發表

難得比面
thank you
多謝多謝!

引用:
原帖由 丹尼王子 於 2009-8-29 21:10 發表
咁你就一於喺度揀番版/幾版の版主嚟做吓啦!!!  
我是會考慮的﹐謝謝王子殿下

發新話題