發新話題

[香港新聞] 獨 家 專 訪   斷 黃 長 發 米 路  

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 muimuilau 於 2009-3-2 16:30 發表

33對住49,就算係男o既49,做女人都唔想對住個咁o既老公啦,行出嚟,人地仲以為老豆同阿女去街.而且嗰方面,男o既永遠都唔會滿足到個女人o既,一開始就要佢縮開隻手,死開啦,有咁遠彈咁遠,咪黐埋嚟,唔搞都可以心如止水,搞 ...
希望個世界會美好這對老妻少夫可以百年好合

引用:
原帖由 muimuilau 於 2009-3-2 16:23 發表

"你 呃 我 錢 咪 算 "T先生唔應該咁講,乜呃呃聲咁難聽,你情我願,自己都一把年紀啦,有個後生女走過嚟 ...
T先生真係幾傷心因為他的三奶正過﹐大柳好多, 不過大把$$$妻去妻還在

引用:
原帖由 R2_D2 於 2009-3-3 01:57 發表

T先生真係幾傷心因為他的三奶正過﹐大柳好多, 不過大把$$$妻去妻還在
娶個大婆返嚟嗰陣時,年青貌美,正所謂皮膚又白又滑,簡單啲講句樣靚身材正,點都唔會差得去邊,而家變晒樣,又老又醜又鄒皮,簡直就係貨不對辦,唔退貨都算啦,仲點敢阿知阿佐.有心搵,係人都識得搵個後生啲啦.係咪.

引用:
原帖由 R2_D2 於 2009-3-3 01:54 發表

希望個世界會美好這對老妻少夫可以百年好合
老妻少夫有幾多真係可以百年好合呢 ,成陣老人除瞓喺自己隔離,搞嘢嗰陣時仲要擇住自己,成陣味攻過嚟,諗起都想嘔 .睇新聞都睇得多啦,有錢o既咪你有你滾我有我滾,不過就俾吓面唔好咁張揚 ,無錢o既好多都離婚,有啲仲互斬添 .

引用:
原帖由 muimuilau 於 2009-3-3 10:46 發表

老妻少夫有幾多真係可以百年好合呢 ,成陣老人除瞓喺自己隔離,搞嘢嗰陣時仲要擇住自己,成陣味攻過嚟,諗起都想嘔 .睇新聞都睇得多啦,有錢o既咪你有你滾我有我滾,不過就俾吓面唔好咁張揚 ,無錢o既好多都離 ...
有白小姐同超人俊

引用:
原帖由 R2_D2 於 2009-3-4 08:11 發表
有白小姐同超人俊
好似話佢兩個喺外國註左冊結左婚,如果係就真係恭喜佢兩個,可以白頭到老 .佢地兩個係互相欣賞至走埋一齊  ,但狼虎同鋼炮擺到明就係一個為性一個為錢至走埋一齊 ,所以我敢講句,肯定唔長久 .

鋼炮這個花名真的很好笑

引用:
原帖由 R2_D2 於 2009-3-5 13:01 發表
鋼炮這個花名真的很好笑
直接啲講句,佢係實至名歸,唔係個個男人都配有呢個花名咖 .最起碼要年青,身材健碩, 你恨都恨唔到咖 .

咁既戀情都好難有好結果

引用:
原帖由 musketeer567 於 2009-3-5 22:55 發表
咁既戀情都好難有好結果
使乜要結果啫, 都話到明女o既無得生囉 .擺明就係交易啦,各取所需 .

發新話題