發新話題

[評論] 中共必須撤出東土耳其/東突厥斯坦 & 西藏国家領土!!!

引用:
原帖由 丹尼王子 於 2009-7-16 00:31 發表
yes, our  "香港国民革命党"暫時係唔須要喺D「建制forum」度売「地上広告」住!!

(ah, 其実依度有冇試過有D"嫌命長"の土共/中共人入嚟作戦呢??? )

P.S. but if Discuss 嗰辺暫時就要靠D尚未戦沒の自 ...
答 : 未有, 樂得清淨.

不過, 有些表面'反共'的論壇並不 100 %反共的, 因為, 人是會變的, 會動搖的; 如今中共這麼強大(起碼表面如是), 人就會轉變, 變得小心翼翼, 講反共的話就變得非常小心, 非常保守. 你若依然堅持反共, 又反得十分進取積極, 佢地就會把你打成敵對勢力, 處處為難你, 最後你自然識趣, 自動離開.

我有這類痛苦的經歷和回憶.

引用:
原帖由 丹尼王子 於 2009-7-15 23:15 發表
o, 原来你係SooHappy呀!!! (之前仲有D懐疑happylai係你添!)

你仍冇俾佢地ban喎!! 可能ur留言夠理性,唔「瘋狂」!
我覺得你在 hkd 都理性,唔「瘋狂」!:
引用:
原帖由 丹尼王子 於 2009-7-15 23:20 發表

嗰個pig疫超版豬都係廃o架!!! (佛頭就much better!)
佛頭都有問題

我個人覺得,波叔文靜啲,理性啲,版主就激進啲囉.

版主Happy兄充滿熱血

引用:
原帖由 happylai7799 於 2009-7-16 01:38 AM 發表

答 : 未有, 樂得清淨.

不過, 有些表面'反共'的論壇並不 100 %反共的, 因為, 人是會變的, 會動搖的; 如今中共這麼強大(起碼表面如是), 人就會轉變, 變得小心翼翼, 講反共的話就變得非常小心, 非常保守. 你若依然 ...
其実我懐疑並唔係Discuss & U仔の官方叫佢地D時政版豬咁做,而係咁啱俾D親共人成功申請到做該版の版豬!!

e.g. U仔の歴史版版主就完全冇政治審查 (好多時講近代中史都渋及到中共 & 政治!)
還我大港俾大英!!!

http://www.forum4hk.com/forumdisplay.php?fid=52

引用:
原帖由 WongManTaks 於 2009-7-16 03:26 AM 發表

佛頭都有問題
引用:
原帖由 WongManTaks 於 2009-7-16 03:26 AM 發表

佛頭都有問題
but 以D「化石建制派」の角度,my 言論又亡共、又解体、又親英、又公投、又英又日文etc.....言論又諷刺抵死 !!足以令到佢地爆血管 !!!

而你D言論 & 文字都正正経経地表達 : ),so 我諗佢地D版豬都仲頂得住嘅

還我大港俾大英!!!

http://www.forum4hk.com/forumdisplay.php?fid=52

其実pig疫 & 佛頭一定唔可以喺網上洩露佢地自己個様出嚟!否則出街可能有「危険」!

(hehe~~ 話唔定佢地の真身成個電車男咁都未定!!溝唔到女又膠到冇晒朋友,so 先成日有咁多時間「処理版務」!! )
還我大港俾大英!!!

不過講開有再講多D啦︰:P

其実我覚得BHK嗰辺都有D問題!雖然佢地都係D親港英、親自由民主の自己人 但其中有幾個核心版友(好似有D已移居外国)好鍾意一斉寸番D自己人「膠」!! (即係佢地認為ur idea、言論「膚淺」、「幼稚」、「不設実際」etc就可能会寸你)。

咁様其実好弊吓!!因為会搞到自己內部唔団結、趕客 & 分化!!!
還我大港俾大英!!!

引用:
原帖由 丹尼王子 於 2009-7-16 16:04 發表
不過講開有再講多D啦︰:P

其実我覚得BHK嗰辺都有D問題!雖然佢地都係D親港英、親自由民主の自己人 但其中有幾個核心版友(好似有D已移居外国)好鍾意一斉寸番D自己人「膠」!! (即係佢地認為ur idea、言論「膚淺」 ...
BHK ? 乜嚟架, 有全名嗎 ? 等我去睇下.

引用:
原帖由 R2_D2 於 2009-7-16 15:11 發表
版主Happy兄充滿熱血
有段時間卑舊 CP 斑人打殘咗. 醜醜地都要認咗佢.

發新話題