Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
大膽賊上床姦妻 爛老公懵不知
大膽賊上床姦妻 爛老公懵不知
19/10/2008

【本報訊】山東煙台市發生一宗離奇風化案,一名小偷深夜潛入民宅盜竊,戶主夫婦好夢正酣。小偷看到女戶主年輕貌美,竟色膽包天爬上睡床,企圖霸王硬上弓。女事主半夢半醒,竟把淫賊誤當丈夫,遭姦污後才驚覺認錯人。最令人驚奇的是,身旁丈夫竟一直沉醉夢鄉、懵然不覺。
警到場發現疑犯曾被毆打
上周日凌晨二時許,煙台萊山區馬山寨邊防派出所接獲劉某報案,稱在家中抓到一名小偷。警員到場後發現,三十歲的劉某與妻子兩人臉色鐵青,小偷則衣衫不整,明顯曾經被人毆打過。

警方經調查後證實,涉案的姓李疑犯現年二十歲,因發現劉家門窗未鎖,輕鬆潛入屋中。他進入臥室後發現劉妻貌美,當場起了色心,豈料劉妻在迷糊間以為他是丈夫、未有作出反抗。直到劉妻醒過來才發現,並趕忙把身邊的丈夫拍醒捉賊,卻為時已晚。
Reply
你信佢就死. 個老婆真係識做戲, 但係享受完還打人就真係過份.
Reply
:a17 個中高手:a36
Reply
Quote:原帖由 R2_D2 於 2008-10-21 22:06 發表 [Image: back.gif]
:a17 個中高手:a36

比此比此. :a7g
Reply
你做版主,我嚟撐你,
你好乞人憎,講得好核凸.
Reply
Quote:原帖由 muimuilau 於 2008-10-24 14:23 發表 [Image: back.gif]
你做版主,我嚟撐你,
你好乞人憎,講得好核凸.

歡迎新人 muimui, 請多上來. :clap

我哋兩個男人喂威畏係咁架啦, 若有女士加入就以後小心 d 啦. :a7c
Reply
Quote:原帖由 happylai7799 於 2008-10-24 14:33 發表 [Image: back.gif]

我哋兩個男人喂威畏係咁架啦, 若有女士加入就以後小心 d 啦. :a7c

唔使就住就住,就住唔好玩咖.
我不知幾撐你呀,呢幾日都走上嚟睇你個網.我覺得你好風趣.
Reply
Quote:原帖由 happylai7799 於 2008-10-24 14:33 發表 [Image: back.gif]

邊止兩個男人0甘少:a12

muimui參與發言:a17
Reply
Quote:原帖由 R2_D2 於 2008-10-24 23:35 發表 [Image: back.gif]

邊止兩個男人0甘少:a12

muimui參與發言:a17

我好玩得咖,由細到大都習慣俾老師罪咖,我自問而家都好貪玩咖,發up之嘛,就住就住就唔過癮咖.:a30 :a30
Reply
Quote:原帖由 muimuilau 於 2008-10-25 09:56 發表 [Image: back.gif]

我好玩得咖,由細到大都習慣俾老師罪咖,我自問而家都好貪玩咖,發up之嘛,就住就住就唔過癮咖.:a30 :a30
up風,唔好意思,打漏左個風字:a19
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)