Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
大膽賊上床姦妻 爛老公懵不知
佢係捐好多好多錢, 但佢唔會白捐的. 佢計過條數, 捐幾多會回收幾多利益, 幾多名利, 幾多關係, 幾多名聲 ... ...
Reply
Quote:原帖由 happylai7799 於 2008-10-27 19:39 發表 [Image: back.gif]
佢係捐好多好多錢, 但佢唔會白捐的. 佢計過條數, 捐幾多會回收幾多利益, 幾多名利, 幾多關係, 幾多名聲 ... ...
[font=黑體]咁就唔算係捐啦,正確嚟講應該叫投資.[/font]
Reply
Quote:原帖由 muimuilau 於 2008-10-27 19:50 發表 [Image: back.gif]

咁就唔算係捐啦,正確嚟講應該叫投資.

做幾多都無用﹐又霸佔公用路面﹐又賣油魚﹐個8號仔又PK:a18
Reply
Quote:原帖由 行運超人 於 2008-10-27 23:29 發表 [Image: back.gif]

做幾多都無用﹐又霸佔公用路面﹐又賣油魚﹐個8號仔又PK:a18

最貼身關係是俾佢攏斷食物價格, 佢既超市食品要買幾貴就幾貴. 你要順應佢, 因為你唔食唔得.
Reply
Quote:原帖由 happylai7799 於 2008-10-28 01:35 發表 [Image: back.gif]

最貼身關係是俾佢攏斷食物價格, 佢既超市食品要買幾貴就幾貴. 你要順應佢, 因為你唔食唔得.

香港沒有民主加上議員低能﹐官商勾結市民挨貴0野
Reply
Quote:原帖由 R2_D2 於 2008-10-28 09:06 發表 [Image: back.gif]

香港沒有民主加上議員低能﹐官商勾結市民挨貴0野
[font=黑體]唔勾結,庫房邊得嚟咁多收入呀,唔通睇住班死窮鬼呀.[/font]
Reply
特衰政府劫貧濟富:7i
Reply
Quote:原帖由 R2_D2 於 2008-10-29 01:46 發表 [Image: back.gif]
特衰政府劫貧濟富:7i
鬼叫我地無權無勢.:a32
Reply
Quote:原帖由 muimuilau 於 2008-10-29 08:25 發表 [Image: back.gif]

鬼叫我地無權無勢.:a32
所以很多香港人﹐多年來對民主十分追求
Reply
Quote:原帖由 R2_D2 於 2008-10-29 21:54 發表 [Image: back.gif]

所以很多香港人﹐多年來對民主十分追求
[font=黑體]我對"銀紙"都好追求咖.:7e [/font]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)